Villa Berghagen

Beskrivning av huset

Välkommen till denna stilrena villa där plan två ligger högt upp på en bergsplatå. Arkitekten Stefan Rupert hittade en skreva i berget där han fick iden att lägga bottenplan, vilket gjorde att sprängningen minimerades och huset smälter fint in i miljön. Villan är handikappanpassad och har därför en hiss. Våning två har en öppen planlösning med sovrum i vardera ända. Huset har en stående falspanel behandlad med järnvitriol blandat med en cementbaserad skiva i grå ton.

Information

Byggår: 2014-2015

Boarea: 237 kvm

Arkitekt: Inobi/Stefan Rupert

Hör av dig till oss!

Vi finns här för dig och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans skapar vi drömmen.

Please enter your name.
Please enter a message.

Jag accepterar Hällingsjö Hus integritetspolicy

You must accept the Terms and Conditions.