Finn ditt framtida hem

Ett axplock av tidigare projekt

Vi producerar och prefabricerar specialritade husbyggs som utefter era önskemål, oavsett om ni kommer med en egen ritning eller tar hjälp av någon av de skickliga arkitekter vi samarbetar med. Nedan visar vi ett axplock av de villor vi byggt och som du kan använda som inspiration. Klicka på varje hus för att läsa mer om det specifika huset.

20210608_C1S_P_A_M_0162_FINAL

Villa Hasselberg

Familjär villa med fokus på sociala ytor. Huset har en stående panel med olika dimensioner för att förstärka husets eleganta och livfulla uttryck. Mörka fönster, sedumtak och betongplattor samt cortenplåt som ger extra värme till exteriören.

Byggår: 2018

Boarea: 243 kvm

Arkitekt: Stefan Rupert

Villa Kennedy

Villa Brottkärr

Modern och stilren villa med enastående utsikt. Huset har en stående målad falspanel och våning två har en underbar indragen balkong. Kök, matplats och vardagsrum smälter samman genom en öppen planlösning.

Byggår: 2016

Boarea: 150 kvm

Arkitekt: Inobi AB/Stefan Rupert

Villa Berghagen

Villa Berghagen

En stilren villa där plan två ligger högt upp på en bergsplatå. Villan är handikappanpassad och våning två har en öppen planlösning med sovrum i vardera ända. Huset har en stående falspanel behandlad med järnvitriol blandat med en cementbaserad skiva.

Byggår: 2014-2015

Boarea: 237 kvm

Arkitekt: Inobi/Stefan Rupert

20210608_C1S_P_A_M_0004_FINAL

Villa Malmqvist

En naturnära villa med en liggande panel, målad med tjärvitriol som med tiden ger en stilfull och modern grå kulör. Fönsterna är svarta, så även ytpappen på taket. Det utvändiga staketet är i glas för att inte begränsa den fantastiska utsikten.

Byggår: 2019

Boarea: 235 kvm

Arkitekt: Inobi AB/Stefan Rupert

Villa Bondö

Villa Bondö

En villa i ett hänförande läge. Det till synes anonyma huset har tre nyckelelement: utsikten, den minimalistiska interiören och det hårdvaxade grangolvet. Byggnadskroppen är utförd med grånande lärkträ och tak av Rheinzink.

Byggår: 2014

Boarea: 237 kvm

Arkitekt: Kjellgren Kaminsky AB

Villa Olsson

Villa Olsson

Modernt och stilfullt hem med ett underbart trädäck med pool i direkt anslutning till det sociala köket. Stående falspanel i behandlad med järnvitriol vilket tillsammans med de nästintill osynliga fönsterkarmarna ger en minimalistisk känsla.

Byggår: 2013

Boarea: 244 kvm

Arkitekt: Bornstein Lyckefors

_Y3A3243 Villa Segerberg 2014

Villa Segerberg

En villa i tre plan med en fantastisk uteplats i väster. Insidan har en öppen planlösning med ett etage till vardagsrummet där en öppen spis är placerad. Putsad fasad ger ett sobert intryck som dessutom är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

Byggår: 2014-2015

Boarea: 358 kvm

Arkitekt: Stefan Rupert

ail1e-yb5v3

Villa Svanberg

Ett hus i New England-stil med karaktäristiska spröjsade fönster och en tidlös arkitektur. Fokus i huset ligger i detaljerna och de sociala ytorna där den stående panelen framhäver husets eleganta takkupa med dess halvmånefönster.

Byggår: 2017

Boarea: 207 kvm

Arkitekt; Hällingsjö Hus

Hör av dig till oss!

Vi finns här för dig och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans skapar vi drömmen.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Jag accepterar Hällingsjö Hus integritetspolicy

Du måste acceptera villkoren.