Områden att trivas i

Ett axplock av tidigare entreprenadarbeten

Hällingsjö Hus har byggt hus i nästa 30 år. Som hustillverkare producerar och prefabricerar vi specialritade hus. Nedan finner du ett axplock av de grupphusområden vi tidigare byggt. Kontakta oss för att se vad vi kan göra för eller tillsammans med er!

Midsommarvägen - uteplats

Midsommarvägen

20 välplanerade bostadsrätter byggdes i ett område som är populärt bland barnfamiljer med närhet till både barnomsorg, service och god kommunikation. Husen kännetecknas av fina materialval, effektiv planering och lättskötta uteplatser. 

Byggår: 2021

Antal bostäder: 20

Boarea: 142-151 kvm

Styrsöhöjd

Styrsöhöjd

Hällingsjö Hus har byggt parhus, villor och radhus i totalt fyra etapper på Styrsöhöjd som du finner i Göteborgs vackra skärgård. För samtliga boenden har vi lyckats uppnå närhet till den friska naturen och häpnadsväckande utsikt med havsglimtar.

Byggår: 2021

Antal bostäder: 16 parhus, 6 villor & 3 radhus

Boarea: 76 - 111 kvm

Backadalen - Hällingsjö Hus

Nyhemsgatan

På Nyhemsgatan i Hisings Backa har vi upprättat 16 bostäder fördelade över 8 parhus. Husen har en unik karaktär och en ståtlig framtoning som frambringar en stark identitet, samt med närhet till naturen och det grönskande närområdet.

Byggår: 2021

Antal bostäder: 16 bostäder fördelade på 8 parhus

Boarea: 71,5 - 138 kvm

Kalvsundsby - Hällingsjö Hus

Kalvsundsby

På den bilfria ön Kalvsund har Hällingsjö Hus upprättat ett område med 16 bostäder. Området är byggt i skärgårdsstil för att passa in med de fantastiska och rofyllda omgivningarna. Här lever man det härliga skärgårdlivet med närhet till centrala Göteborg.

Byggår: 2019

Antal bostäder: 4 parhus & 12 lägenheter

Boarea: 46 - 116 kvm

Vita husen

Vita husen

I Brottkärr har vi tillsammans med Skanska byggt dessa hus. Såväl exteriör som interiör är modern och stilren. Husen passar den som vill bo med närhet till naturen och grönskande områden. Närheten till havet såväl som stan gör området populärt.

Byggår: 2013

Antal bostäder: 15

Hör av dig till oss!

Vi finns här för dig och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans skapar vi drömmen.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Jag accepterar Hällingsjö Hus integritetspolicy

Du måste acceptera villkoren.