Möt teamet

Din partner - alltid

I Hällingsjö, omkring 30 minuters bilfärd från Göteborg ligger vår fabrik. På 50-talet var det Bröderna Svenssons sågverk men under 80-talet såldes sågverket och gjordes om till en husfabrik. Grundarna Jan och Roger startade våren 1994 Hällingsjö Hus & Byggvaror AB och man var från början 8 anställda. Fabriken har byggts till och om flera gånger, men ligger fortfarande kvar på samma mark. Ursprungstanken med företaget var att producera och sälja hus, samt försäljning av byggmaterial och tanken var att ägna verksamheten åt prefabricerade hus. Med tidens gång fick vi större och större kunder och vi utvecklade ett nytt affärsområde, entreprenad. År 2015 bytte vi namn, till nuvarande Hällingsjö Hus AB.

Hällingsjö Hus värdesätter hantverket och det är något vi håller om hårt. Vi är med kunden från start till slut och arbetet sker effektivt och med noggrannhet. Vi arbetar miljömedvetet och tar val som bidrar till ett bättre samhälle. Dessutom är vi i framkant när det gäller teknik och design. Materialet vi arbetar med är noga utvalt och kvaliteten står alltid i fokus. Flexibilitet, kvalitet, helhetssyn, känsla och äkta hantverk är hörnstenarna i vår verksamhet.

Våra kärnvärden

image20

Jordnära

image20

Kvalitet

image20

Flexibilitet

image20

Noggrannhet

Hällingsjö Hus - Huvudkontor

Katrineforsliden 25
438 96 Hällingsjö

Ring oss

Se nummer nedan till respektive person

Patrik Persson

Patrik Persson

tf. VD / Entreprenadchef
Rickard-Eriksson-scaled-1

Rickard Eriksson

Produktions- och Eftermarknadschef
Oliver Eriksson

Oliver Eriksson

Entreprenadingenjör

Kika in tidigare byggda bostadsområden

Är ni intresserade av att bygga ett bostadsområde? Kolla då in våra tidigare projekt och inspireras av att allt är möjligt.

Beställ vår katalog

Vår broschyr är full med inspiration, information samt tips & råd. Du kan välja att läsa den på det sätt som passar dig bäst genom att antingen läsa den online eller få den hemskickad.

Vi sponsrar

Stolt sponsor till Öjared Resort
vdgdfh
Stolt sponsor till lis
dfgbdbdg

Finn inspiration på vår Instagram

[insta-gallery id="0"]

Hör av dig till oss!

Vi finns här för dig och ser fram emot att höra från dig.

Tillsammans skapar vi drömmen.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Jag accepterar Hällingsjö Hus integritetspolicy

Du måste acceptera villkoren.