Hällingsjö Hus AB

6 days 11 hours ago

Detta huset är byggt år 2019 och är beläget i Göteborgsområdet. Ett hus i modern stil med flera sociala utomhusytor. Vad drömmer du om?

#hällingsjöhus #husdrömmar #hustillverkare

Hällingsjö Hus AB

1 week 2 days ago

Under sommaren har vi i fabriken spikat för fullt på väggblocken till dessa härliga souterränghusen som nu äntligen får monteras.

På Byvädersterrassen kommer vi att montera totalt 20 parhus, högt beläget på platån. Husen kommer att ligga i kuperad terräng med fria utsikter och naturen som närmsta granne.

Vill du läsa mer om parhusen på Byvädersterrassen? Då hittar du en länk i kommentarsfältet.

#Hällingsjöhus #hustillverkare #göteborg

Hällingsjö Hus AB

2 weeks 2 days ago

Vi har fått uppdraget att klä in en del av Universeums nya tillbyggnad i cederspånskivor. En avancerad prefabricering som vi är stolta över att få skapa tillsammans med övriga aktörer.

Läs mer om projektet i en artikel skriven av Södra. Du hittar länken till artikeln i kommentarerna. #hällingsjöhus #göteborg #tillverkning

Visualiseringsbilden tillhör: Wingårdhs

Hällingsjö Hus AB

1 month 3 days ago

En perfekt hörna för regniga höstdagar.
Bild från ett Hällingsjö Hus i Göteborgsområdet.

#hällingsjöhus #villa #husdrömmar #hus #byggahus #byggahus2021 #renovering #inspiration #inredning #inspo #göteborg

Hällingsjö Hus AB

1 month 1 week ago

Vitvaror med design, funktion och hållbarhet spelar allt som oftast en central roll i alla bostäder – i synnerhet vid nybyggnation!

I strålande solsken besökte Electrolux ett av våra pågående områdesprojekt i Göteborg häromdagen. Mått togs, urtag i bänkskivor kontrollerades och man kunde lugnt konstatera att allt såg bra ut inför de sista, men ack så viktiga, pusselbitarna kommer på plats inne i husen. #hällingsjöhus #hustillverkare #bostadsrätter #göteborg #bygganytt #husdrömmar #villa #electrolux #vitvaror #byggahus2021

Hällingsjö Hus AB

1 month 1 week ago

Härliga inspirationsbilder från ett ”Hällingsjö Hus” i Göteborgsområdet! #hällingsjöhus #villa #hus #inspiration #göteborg #bygganytt #inredning #inspo #sverigesvackrastehem #byggahus #husdrömmar

Hällingsjö Hus AB added 20 new photos.

1 month 2 weeks ago

Hällingsjö Hus AB

1 month 2 weeks ago

Vår hemsida är uppdaterad med kontaktuppgifter till våra nya stjärnor. Gå in och kika om du är nyfiken! #hällingsjöhus #hustillverkare #hus

Hällingsjö Hus AB

1 month 3 weeks ago

Idag spelades vår årliga golftävling Hällingsjö Hus Open! Ett perfekt tillfälle att få umgås med våra kunder över en rolig aktivitet. Vi tävlade i en 4 lags scramble med mixade lag. Dagen avslutades med grillbuffé och prisutdelning. Grattis till Kristoffer Jonsson, Johnny Skarland, Christer Olsson och Roger Hansson som blev årets bästa golfare!

Ett stort tack till alla som deltog och Öijareds Golfklubb!

#hällingsjöhus
#hustillverkare
#bygganytt

Hällingsjö Hus AB

1 month 3 weeks ago

På fredag är det ett hett möte på Landvetter IP där Hällingsjö Hus är matchvärd! Serieledarna Tölö IF kommer att gästa Landvetter, som har hela fyra raka segrar i bagaget – detta kan inte bli annat än spännande.

Heja Landvetter! 💙

#hällingsjöhus #hustillverkare #landvetteris Landvetter Idrottsällskap


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.