Norges största företag inom arbetskläder och personlig skyddsutrustning flyttar in på nedervåningen i vår fina kontorsfastighet i Mölnlycke.

Vår nedervåning har ekat tom sedan vi flyttade in och vi är glada över att äntligen ha ett fullt hus. Lokalerna kommer att nyttjas som kontor och showroom för Wenaas Workwear som ska etablera sig på den svenska marknaden.

Per Wagnås, jobbar som Country Manager för Wenaas, och är en av personerna som kommer att nyttja kontoret. Hur känns det i era nya lokaler?

– Jag måste säga att det har gått snabbt ifrån att känna sig som en gäst till att vi har blivit en del av huset. Det är som att man har fått ett helt gäng med nya arbetskamrater och det är tack vare den kulturen som Hällingsjö Hus har. Det är också roligt att vi befinner oss på samma spelplan, även om vi har olika roller, vilket gör att vi kan diskutera marknaden med en direktkontakt med branschen.

Vi ser fram emot att omges omkring och dela kontor med ett företag som utvecklar samma bransch som vi verkar i och dessutom inom ett så viktigt ämne som just säkerhet. Varmt välkomna till Processvägen!

 

Per Wagnås, Klas Svensson & Michael Berg.