Vi är glada över att få meddela att vi signerat ett nytt avtal och kommer att på totalentreprenad bygga 26 bostäder till bostadsrättsföreningen Sjölanda Lakeview i Trollhättans kommun. Beställare är Projektpartner LL AB och bostäderna kommer att bestå av både radhus och lägenheter. Husen är ritade av Maree arkitekter AB. Läget i Sjölanda är fantastiskt och flertalet av föreningens bostäder har utsikt över sjön Trehörningen. Markentreprenaden är påbörjad och husmontage kommer att påbörjas innan semestern.

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

Vi bygger 26 bostadsrätter i Trollhättan Hällingsjö Hus bygger 26 bostadsrätter i Trollhättan Vi bygger 26 bostadsrätter i Trollhättan Vi bygger 26 bostadsrätter i Trollhättan Vi bygger 26 bostadsrätter i Trollhättan

 

Bilderna är lånade av Fastighetsbyrån.