Söker ni en kontorslokal? Nu har ni chans att hyra nedervåningen på vår fina kontorsfastighet i Mölnlycke företagspark. Det är en trevlig kontorslokal med uteplats och naturen utanför fönstret. Här ryms upp till 12 medarbetare i öppet landskap med tillhörande separat kontor/mötesrum och konferensrum. Reception, kök och matsal delas med oss på Hällingsjö Hus. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till huset.

Fastigheten ligger på Processvägen 5 i Mölnlycke företagspark som är belägen längs riksväg 40. Med bil tar det högst 10 minuter till centrala Göteborg och 5 minuter till Mölnlycke centrum. Flera busslinjer trafikerar området, både linjer till Göteborg, Partille och Mölnlycke. Landvetter flygplats ligger endast 10 minuter bort med bil.

Kontorsdelen har en total yta på 195 m2.

Vid Frågor eller intresseanmälan:


Mikael Andersson, MIKE Kommersiella Fastigheter
mikael.andersson@mikefastigheter.se
070-090 40 05

Entren på kontorsbyggnaden
Stort konferensrum med vackert ljusinläpp
Öppet kontorslandskap
Mindre mötesrum eller kontorsrum
Gemensam köksyta
Gemensam matsal
Stora glasdörrar som välkomnar naturen
Uteplats
Baksidan av fastigheten
Planritning