Hällingsjö Hus AB

Ubbhult, 438 95 Hällingsjö

Tel: 0301-432 30
Fax: 0301-433 05 

 

Fler Hus i Ullstorp, Kungälv
Etapp 2 i Ullstorps Gårdar är nu igång. 74 nya hus ska levereras av Hällingsjöhus.
Inflyttning påbörjad i Ullstorps Gårdar
35 hus i Ullstorp, Kungälv, är nu klara och inflyttningen påbörjad. Byggnationen fortsätter löpande av återstående villor i området. Totalt planeras 160 hus.
TV-studio till VM i Åre levererad
Sveriges television sänder från ett Hällingsjöhus under VM i Åre.

Ett något annorlunda hus har byggts i december. Det är  Sveriges television som har beställt sin TV studio från oss.  Studion är nu levererad och på plats i Åre inför VM. 

Småhusområdet Ullstorps Gårdar är påbörjat.
I samarbete med Skanska har vi nu börjat arbetet med Ullstorps Gårdar i Kungälv.

Småhusområdet Ullstorps gårdar ligger i Kungälv, ca 2 mil norr om Göteborg. I samarbete med Skanska har vi nu påbörjat arbetet med de 34 första husen. De är ca 115-120 kvm stora och finns i flera olika utföranden. Husen håller en modern bohusländsk stil och beräknas vara inflyttningsklara våren 2007.

BRF Banaliden är igång.
4 lägenheter i BRF Banaliden i Askim utanför Göteborg.
Ytterligare ett samarbete med Gerum Bygg och Ängö schakt är påbörjat. 4 st lägenheter uppdelade på två hus. Lägenheterna är ca 140 kvm vardera. Husen har putsad fasad och talar ett danskt formspråk.
Flerfamiljshus i Skintebo
Två moderna "Skånelängor" i Skintebo utanför Göteborg.

Tillsammans med Gerum Bygg och Ängö schakt,  bygger vi nu två flerfamiljshus. Husen består av sex lägenheter, 3 i varje. Stilen är "modern Skånelänga" och husen beräknas vara inflyttningsklara under våren 2007.